E-mail til os på info@sygeplejerskeur.dk Følg os på Facebook!

Din kurv er tom.

Navneskilte med militærklemme

Navneskilt Militærklemme Navneskilt Militærklemme

 • Militärklämma himmelsblå
 • Militärklämma rosa
 • Navneskilt Militærklemme

Om produkten

Detaljer

Navneskilte med militærklemme er umådeligt populære inden for sygeplejen. Takket være sin praktiske og pålidelige fastgørelse bruges skiltet af sygeplejersker, undersygeplejersker, sygeplejere og læger på alle plejehjem, hospitaler og andre omsorgssteder. Vores navneskilte med militærklemme adskiller sig fra mængden (og frem for alt fra de traditionelle og kedelige, graverede udgaver) med deres glade farver og mange forskellige valgmuligheder af mønstre. Derudover er de belagt med en glansfyldt, slidstærk og let hvælvet overflade, der giver en 3D-effekt.
 • Färger
 • Mönster
Spare
Spare
 • Sjukvård
 • Tandvård
 • Övrigt
 • Halloween
Spare
Spare

Row 1 (max 20 characters):

Row 2 (max 30 characters):

Spare

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

DKK 149
ELLER

Vilkår og betingelser

 • Generelt
 • Levering
 • Betaling

Ordrebekræftelse. 

En ordrebekræftelse sendes automatisk til den e-mailadresse, som du har oplyst i dine kundeinformationer. Det kan være en god ide at gemme denne med henblik på eventuel kontakt til kundeservice.

Leveringstid. 

Sygeplejerskeur  3-4 arbejdsdage

Navnesklite 5-6 arbejdsdage

Nøglebånd 7-10 arbejdsdage

Øvrige produkter 3-4 arbejdsdage

Ved ferier og større helligdage kan leveringstiden dog være noget længere.

Personlige oplysninger.

Vi vil aldrig videresælge eller videregive din email-adresse eller andre oplysninger om dig. 

Reklamation:

Hvis du skulle modtage en vare, der er defekt eller fejlbehæftet ved modtagelsen, ombytter vi omkostningsfrit. Du skal dog meddele dette til kundeservice senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. Returner varen sammen med fakturaen eller en kopi af denne. På fakturaen angiver du årsagen til returneringen.

Sygeplejerskeur.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles sygeplejebutikken.dk indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

Porto og ekspeditionsgebyr. 

29 kr, hvis intet andet er angivet for specifikke produkter.

Sikker betaling. 

Når du betaler med kort på Sygeplejerskeur.dk foregår det via en krypteret forbindelse. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

14 dages fuld returret.  

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du modtager ordrebekræftelsen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som du modtog den. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Returvarer sendes til:

Sygeplejerskeur.dk
c/o Vävnamn-Snabbtjänst AB
Hantverksvägen 1
436 23 Askim
Sverige
  Loading...